Bádogtető

bádogos munkák

Rólunk

Tisztelt Látogató!
Üdvözlöm honlapunkon, és ezúton is köszönöm, hogy minket választott.
 
Néhány bevezető gondolattal szeretném bemutatni vállalkozásunkat, mely már 1990 óta töretlen fejlődést mutat. Kezdetben ács- és tetőfedő munkákat vállaltunk, később, hogy a HÁZ KORONÁJÁT teljes egészében „feldíszíthessük”, tevékenységünk kiegészült bádogosmunkákkal is, továbbá specialitásunk a terméspalafedés. Így megkezdődhetett a tetők komplett, szakszerű kivitelezése, amit az tesz versenyképesebbé, hogy szakmailag folyamatosan fejlődő kollegákkal, a legújabb technológiákkal, és kiváló minőségű gépekkel, szerszámokkal dolgozunk. Munkától függően 3-7 fős bádogos, ács, tetőfedő brigádjaink vannak.
Büszkék vagyunk arra, hogy a több, mint 20 év alatt összegyűjtött tapasztalatunk munkáink igényességében visszaköszön. Ezt az is mutatja, hogy számos vállalkozás és magánszemély bízta ránk tervei megvalósítását. Számunkra Ügyfeleink elégedettsége, személyre szabott igényeinek megvalósítása, és az ács-tetőfedő, illetve bádogos mesterség megbecsülésének megőrzése a cél. Ezen szemléletet alvállalkozóink körében is megköveteljük. Az évek során kiépített szállítói-vevői kapcsolatokkal rendelkezünk, ami hozzájárul ahhoz, hogy megbízóink kéréseinek rugalmasan, pontosan, szakmailag kifogástalanul tegyünk eleget. A minőségi munkavégzést az is biztosítja, hogy több bádogos, és egyéb rendszer szakkivitelezői vagyunk, így munkáinkra akár 15 év garanciát is vállalunk.
Referenciáink között szerepel számos családi ház, kereskedelmi üzlet, uszodatető, középület, templom és kastély, melyek közül a Bakonyoszlopi Gyermekotthon terméspala fedésű kastélyépülete az ÉMSZ - Épületszigetelők,Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége - Égisze alatt az „Év tetője” nívódíj pályázaton a nemzetközi zsűritől elismerő oklevelet kapott.
Keressen minket bizalommal, kérje visszahívásunkat és ingyenes árajánlatunkat legyen szó ácsmunkáról, tető-, és termépalafedésről, bádogozásról, állványozásról vagy szigetelési munkákról!
 
Köszönöm megtisztelő figyelmét!
 
Üdvözlettel:
Sipos Tibor
   
 
kapcsolódó galéria

referenciák

ajánlatkérő